VIDEO Accident cu patru mașini pe pasarela CFR din Burdujeni

La 04.01.2019, orele 14:11, un bărbat de 29 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din Suceava, având direcţia de deplasare dinspre cartierul Burdujeni spre centrul Sucevei, pe pasarela peste calea ferată nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a sărit peste scuarul despărţitor al sensurilor de mers, a pătruns pe celălalt sens de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani a fost proiectat în alt auto care era condus de către un bărbat de 41 de ani, localnic, în aceeaşi direcţie. Ulterior autoturismul condus de tânărul de 29 de ani a mai intrat în coliziune şi cu auto condus de un bărbat de 47 de ani, localnic.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară așoferului de 29 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.

Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche