Accident grav la Pătrăuți. Soția unui șofer care a depășit fără să se asigure a murit pe loc

Duminică dimineață, în jurul orei 09:00, pe DN2, pe raza comunei Pătrauti a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altei persoane.

In accident au fost implicate trei vehicule care circulau toate pe direcția Rădăuți-Suceava.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că în depășirea unui vehicul condus de un tânăr de 22 de ani din mun. Suceava s-a angajat șoferul unui alt autoturism condus de un bărbat de 55 ani. In acel moment fara sa se asigure a incercat sa efectueze o manevră de depășire și șoferul unui alt autoturism in varsta de 60 ani din jud Galați. Acesta a fost acrosat de autoturismul care depășea regulamentar și proiectat în șanțul din partea laterală a drumului.

In urma impactului a rezultat decesul unei femei de 58 de ani, soția șoferului care se face vinovat de producerea accidentului. De asemenea o altă femeie aflata in autoturismul proiectat în șanț a suferit leziuni, fiind transportată la o unitate medicală.

Toti șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.