Femeie călcată pe picior de mașina unui șofer beat, la Fălticeni. Victima a fost dusă acasă fără să fie anunțată poliția


Vineri la amiază, în jurul orei 11.15, o femeie de 68 de ani din Fălticeni în timp ce se deplasa pe trotuarul de la intersecția str. N. Beldiceanu cu str. 2 Grăniceri, din cauză că în zonă se efectuează lucrări la rețeaua de apă și canalizare a pășit pe partea carosabilă pentru a ocoli lucrările, moment în care a fost călcată pe piciorul drept de autoturismul marca Renault, condus de Costache Mihalache, de 79 ani, din Fălticeni.

Victima a fost transportată de către autor la domiciliu cu autoturismul implicat în accident, fără a sesiza organele de poliție. La ora 13:00 femeia s-a prezentat la Spitalul Fălticeni pentru îngrijiri medicale, constatându-se că a suferit leziuni ușoare.

La ora 15:45, autoturismul a fost identificat pe str. Ion Dragoslav din Fălticeni. Șoferul se afla în autoturismul implicat în accident, iar la ora 15:49 acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testată și victima, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și „cond. unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche