Femeie rănită după ce s-a izbit cu mașina într-un canal din beton și apoi a ricoșat în poarta metalică a unei gospodării din Păltinoasa


La data de 22.03.2019, în jurul orelor 0705, o femeie de 31 ani din com. Păltinoasa, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în interiorul localităţii Păltinoasa, având direcţia de deplasare Suceava către Gura Humorului, pe fondul conducerii imprudente, a pierdut controlul asupra direcţiei, derapând, părăsind partea carosabilă în partea dreaptă, unde a lovit un canal din beton, fiind proiectată într-o poartă metalică a curții unei locuințe.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie din sânge.
Cercetările sunt continuate de Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural, întocmindu-se dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche