FOTO Un tânăr sucevean pasionat de mașini și motociclete, victima accidentului de la Zidul MorțiiUn tânăr de 28 de ani a murit pe loc după ce a intrat frontal cu autoturismul în peretele dintr-un sens giratoriu, cunoscut drept „Zidul Morţii”, pentru numărul mare de accidente fatale înregistrate aici. Era pasionat de motoare şi de viteză, arată fotografiile sale de pe Facebook. Viteza se pare că l-a şi condus spre moarte. Indicatorul din bordul maşinii s-a oprit la 140 de kilometri pe oră.

Alex Acosteoaie a pierdut controlul volanului şi a intrat cu mare viteză în sensul giratoriu. A pierit pe loc în impact.

Aseară Alex era singur în maşină. Pagina sa de Facebook, care poartă urmele pasiunii pentru motoare, este plină acum de mesaje de condoleanţe.

De-a lungul timpului, intersecţia unde s-a produs accidentul de aseară a devenit loc de pelerinaj pentru rudele celor care au pierit aici. Oamenii au şi protestat în acest loc, după ce doi adulţi şi un copil, dar şi un alt tânăr au murit în accidente similare.

Şoferii spun că este un obstacol care pur şi simplu îţi apare în cale, iar dacă ai călcat prea mult pedala de acceleraţie, nu îl mai poţi evita. Autorităţile au promis atunci că vor lua măsuri, dar nimic nu s-a schimbat.

Citește și:Niciun comentariu

Un produs Blogger.