VIDEO Au vrut să dea foc gunoaielor din grădină, dar nu au reușit decât să-și incendieze casa. S-a întâmplat marți seară la Drăgoiești

Incendiu în localitatea Drăgoiești
05.03.2019, ora anunțării la 112 - 15:29

Militarii Detașamentelor de Pompieri Suceava și Fălticeni, împreună cu lucrătorii S.V.S.U. Drăgoiești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Drăgoiești.
La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, toate construite din lemn.
Intervenția a fost deosebit de grea, din cauza drumului inaccesibil autospecialelor de intervenție până la gospodăria afectată, dar și a vântului puternic care a favorizat propagarea rapidă și dezvoltarea flăcărilor.
Incendiul a fost lichidat la ora 20:00.
Au ars adăpostul de animale și șura pe o suprafață de 120 mp, o anexă pe 35 mp, acoperișul casei pe 63 mp și bunuri casnice. S-au degradat pereții din lemn ai locuinței.
Incendiul s-a propagat la casă și anexe de la un foc deschis în spații deschise, făcut în grădina gospodăriei, pentru arderea vegetației uscate.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și alte bunuri din locuință.

Mai nouă Mai veche