FOTO VIDEO O tânără din Rădăuți a fost ucisă cu un cuțit de fostul iubit. Cei doi au un copil de doi ani



Un copil a ramas orfan la doar 2 ani. Mama i-a fost ucisa cu sange rece de tatal care, imediat dupa teribila crima, a disparut, iar zeci de politisti au incercat ore in sir sa-i dea de urma.

Nenorocirea s-a petrecut marti dupa-amiaza pe o banca in zona Garii de Nord din Timișoara, în dreptul unui bloc dormitor al angajatilor CFR din depou, unde si tanara locuia, scrie Opinia Timișoarei.

Femeia de 30 de ani a fost atacata cu cutitul de barbatul de care se despartise nu demult. Acesta i-a aplicat 4 lovituri. Lama cutitului i-a strapuns plamanii si zona cervicala.

Femeia si-a dat ultima suflare la scurt timp sub ochii unei prietene care a asistat neputincioasa la scena sangeroasa.

Politistii au scotocit zona depoului din Gara de Nord si cele invecinate in incercarea de a-l prinde pe fugar.



Tanara era din Radauti, judetul Suceava, si lucra ca femeie de serviciu la firma ce asigura curatenia in vagoanele de tren, iar fostul ei iubit era somer de doua luni, de cand i se desfacuse contractul de munca de la aceeasi societate. Nu s-a impacat cu gandul ca tanara a deci sa se desparta de el.

Ba mai mult, aveau impreuna un copil de numai 2 ani, care se afla intr-un centru de plasament. Iar femeia ucisa mai are alti 3 copii mici, din alte relatii, care sunt, de asemenea, in grija statului.

Miercuri dimineata, politistii de la Transporturi Feroviare l-au descoperit pe fugar tot in Gara de Nord, confirmand zicala potrivit careia „criminalul se intoarce intotdeauna la locul crimei”.


Barbatul a fost depistat in trenul Timisoara – Iasi cu care intentiona sa plece in aceasta dimineata. A fost incatusat si dus la audieri.

Le-a spus anchetatorilor ca gelozia i-a intunecat mintile, dupa ce femeia i-ar fi telefonat si l-a lasat sa asculte o scena in care aceasta ar fi facut amor cu un alt barbat.

Mai nouă Mai veche