Prelegerea „Ce fel de destinație vrem noi să fim?”, miercuri, la Centrul de Resurse și Cercetare în Turism

Centrul de Resurse și Cercetare în Turism din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava invită specialiștii din domeniul turismului, precum și publicul larg, miercuri, 17 aprilie 2019, începând cu ora 16.00, la un eveniment de excepție pentru turismul din Bucovina: prelegerea CE FEL DE DESTINAȚIE VREM NOI SĂ FIM? Aceasta va fi susținută de domnul Simion Giurcă, secretar general al „Corps Touristique Austria”, medaliat în anul 2014 cu Medalia de Onoare a orașului Viena, Cavaler al Ordinului Național pentru Merit al României și decorat cu „Goldenen Verdienstzeichens der Republik Österreich” de către Președintele Austriei.

Economist de profesie, cu o vastă experiență în domeniul turismului internațional, Simion Giurcă este managerul departamentului pentru turism din cadrul Asociației „Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii”, după ce, timp de 24 de ani, a fost Șeful Biroului Național de Turism al României din Austria. Pentru activitatea depusă în Viena a fost desemnat, de mai multe ori, de către un juriu format din profesioniști și jurnaliști de la editura Mucha, cel mai bun șef de birou străin dintre cei peste 40 de reprezentanți, care activează pe piața austriacă.

Menționăm faptul că, în prezent, Simion Giurcă este lector la programul de master din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică Planning of New Tourism Products and Destination Management, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Mai nouă Mai veche