Un adolescent a murit după ce a căzut de pe o stâncă, la Câmpulung Moldovenesc

Vlad George Nisioi, un adolescent de 14 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a murit, luni după-amiază, după ce a căzut de pe o stâncă din Masivul Rarău.



Tragedia s-a petrecut luni după amiază. Mai mulți copii se jucau pe stâncile din zona „Piatra Buchii”. Vlad George Nisioi s-a urcat la un moment dat pe „Piatra Buchii”, o stâncă foarte înaltă aflată pe partea stângă a drumului care merge spre Pîrtia Rarău. Într-un moment de neatenție, copilul a căzut în gol de la aproximativ 50 de metri înălțime.

Martorii au sunat la 112. Un echipaj al ambulanței a sosit la locul accidentului, de unde l-au preluat pe băiat în stare gravă și l-au transportat la spital, unde medicii au constatat decesul acestuia.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs tragicul eveniment.

„Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima starea noastră. A fost model într-o mulțime dintre fotografiile noastre, ne-a fost prieten, a fost o minune de pui de bucovinean. Putem depăna sute de amintiri frumoase cu și despre Vlăduț și, cu siguranță, o vom face, la momentul potrivit. Acum, în aceste clipe de durere cumplită, suntem alături de părinții săi și le dorim toată puterea din lume, pentru a merge înainte! Nu te vom uita niciodată, copil bun!”, a transmis Asociația Bucovina FOTOgenică din Câmpulung Moldovenesc.
Mai nouă Mai veche