VIDEO Tânărul care l-a înfruntat pe Dragnea, urmărit prin sat și bătut groaznic de un grup de pesediști

Ştefan Petrencic, tânărul în vârstă de 28 de ani din Zvoriştea, care a fost filmat în timp ce este jignit şi îmbrâncit în sala unde avea loc întâlnirea între liderii PSD şi alegătorii din judeţul Suceava, susţine că incidentul nu s-a încheiat la ieşirea din clădire. Petrencic a huiduit în timpul discursului liderului PSD şi susţine că ulterior a fost bătut de un grup de susţinători ai PSD, care l-ar fi lovit cu pumnii şi cu palmele şi l-ar fi fugărit până la ieşirea din sat.„Să ştiţi că şi eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asfalt de zeci de ani, de la Revoluţie. Nu avem locuri de muncă şi suntem nevoiţi să plecăm cu toţii să muncim pe afară. Sunt tinichigiu auto şi am muncit în ultimii ani prin Germania şi Anglia”, a declarat Ştefan pentru publicaţia podul.ro.

„Fac plângere împotriva celor care m-au lovit şi, dacă o să câştig, nu-mi trebuie nimic pentru mine. Donez toţi banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară. Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat şi să ieşim la vot”, a mai spus Ştefan Petrencic.Informaţia este confirmată şi de avocata Cristina Vătămăniuc, care este prietenă de familie cu Ştefan Petrencic şi care a anunţat că îl va reprezenta din punct de vedere juridic.

„L-au lovit şi în sală până i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi până la ieşirea din Dumbrăveni. Ca pe un câine l-au lovit, fugărit şi hăituit, pentru că Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvântul acela – NIMIC. Ştefan tremura efectiv când a ajuns acasă şi a fost nevoie chiar să i se dea un calmant ca să se liniştească. Înţeleg că există mai mulţi politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele întâmplate acolo. Oricum, Ştefan are de gând să depună plângere împotriva agresorilor”, a declarat avocata Cristina Vătămăniuc pentru publicaţia podul.roVă reamintim că pe 18 aprilie 2018, în sala de sport din comuna Dumbrăveni, unde avea loc o adunare electorală18 aprilie, între Liviu Dragnea şi un cetăţean din public a avut loc următorul dialog:

Liviu Dragnea: Gândiţi-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?
Răspuns din sală: Nimic!
Liviu Dragnea: Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România...
Mai nouă Mai veche