Bărbat din Brodina fără permis de conducere prins de polițiști după ce a virat brusc pe drumul forestier Sadău


Miercuri, 8 mai 2019, ora 19.00, o patrulă de poliţie din carul Poliței oraș Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DJ 209G, pe raza localității Brodina, a observat un autoturism de teren marca Land Rover Discovery, care se deplasa dinspre localitatea Straja către localitatea Ulma, iar în momentul în care a observat echipajul de poliție a efectuat virajul la dreapta către drumul forestier deschis circulației publice Sadău.

S-a procedat la oprirea autoturismului în cauză prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, acesta conformându-se.

În urma verificării actului de identitate şi fiind interogată baza de date, a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana lui Ursu Mihai, de 68 ani, domiciliat în comuna Brodina, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

1 Comentarii

  1. Sunteți niste minciunoși corupți.in primul rand jeepul stationa la chioscul zis Palea pentru că sa deplasat de la domiciliu la chiosc pe drumul forestier unde si locuiește. Pentru a cumpara niste eugeni pentu un copilaș de 2ani. Echipajul vostru de politie venea de la Nisipitu si sa bagat in fata lui nu cum mintiti voi cu nerusinare. Si ati luat mita 300euro Zilnic mergeati la el acasa pana nu va dat bani nu lati lasat in pace. Sa va fie rusine ☺️

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche