Bărbat din Brodina fără permis de conducere prins de polițiști după ce a virat brusc pe drumul forestier Sadău


Miercuri, 8 mai 2019, ora 19.00, o patrulă de poliţie din carul Poliței oraș Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DJ 209G, pe raza localității Brodina, a observat un autoturism de teren marca Land Rover Discovery, care se deplasa dinspre localitatea Straja către localitatea Ulma, iar în momentul în care a observat echipajul de poliție a efectuat virajul la dreapta către drumul forestier deschis circulației publice Sadău.

S-a procedat la oprirea autoturismului în cauză prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, acesta conformându-se.

În urma verificării actului de identitate şi fiind interogată baza de date, a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana lui Ursu Mihai, de 68 ani, domiciliat în comuna Brodina, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.