O bătrână din Bogdănești s-a aruncat într-o fântână. Salvatorii nu au reușit să o resusciteze


Autoritățile au fost sesizate, marți după-amiază, că o femeie de 86 de ani, din Bogdănești, a căzut în fântâna din curtea locuinței sale.

Din verificările efectuate la fața locului și declarațiile rudelor, rezultă faptul că bătrâna prezenta în ultimul timp tulburări de comportament, fiind îngrijită și supravegheată zilnic de către membrii familiei sale.

Cu toate acestea, în cursul zilei de marți aceasta a încercat să se arunce în fântâna din curtea casei, fiind oprită de la acest gest de unul din fiii ei care locuiește în imediata vecinătate.

Ulterior, femeia s-a aruncat în fântână într-un moment în care nu era supravegheată de nimeni. 

S-a efectuat cercetarea la faţa locului constatându-se cu această ocazie că, găleata a fost scoasă și găsită lângă fântână, unde se afla un scaun cât și galoșii cu care a fost încălțată victima.

La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul ISU Fălticeni și un echipaj medical SMURD care au procedat la scoaterea cadavrului din fântână, care a fost găsit căzut cu capul în jos, fiind executate manevre de resuscitare, în final persoana în cauză fiind declarată decedată.
Mai nouă Mai veche