Valutist reținut în arest după ce a provocat un accident rutier beat la volan și a fugit de poliție


Vineri, 3 mai 2019, ora 20.00, Dumitru Cozaciuc, de 64 ani, din comuna Moara, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208C, în localitatea Liteni, comuna Moara, pe DJ 208C, pe direcţia Frumoasa către Vornicenii Mici, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului din autoturism, un bărbat de 55 ani, din comuna Moara care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei, fiind identificat la domiciliu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducere unui sub influenţa alcoolului” și „părăsirea locului accidentului”.

În continuarea cercetărilor privind accidentul rutier, vineri, 10 mai, s-a dispus prin ordonanță reținerea conducătorului auto Cozaciuc Dumitru, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.