VIDEO Lideri PSD Suceava îmbrânciți, huiduiți și dezarmați de steaguri, după ce s-au rătăcit și au ajuns în mijlocul protestului anti-PSD

Momente tensionate, joi după-amiază, în centrul orașului Iași, acolo unde PSD a roganizat un miting electoral la care ar fi trebuit să participe 40.000 de persoane, dintre care cinci mii din județul Suceava.

Câteva mii de persoane au participat la un protest anti-PSD în vecinătatea pieței în care avea loc manifestarea electorală.

La un moment dat, în zona ocupată de contestatari și-au făcut apariția deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu și primarul PSD al municipiul Fălticeni, Cătălin Coman, în fruntea unei mici delegații de social-democrați din Fălticeni. Cel mai probabil, micul grup s-a rătăcit și s-a abătut de la traseele stabilite de jandarmi.



Delegația PSD și-a făcut cu greu loc printre contestatari. Pesediștii au fost huiduți, îmbrânciți și au fost lăsați fără steaguri și alte materiale cu însemnele partidului.

Deputatul Alexandru Rădulescu a încercat să-i determine pe jandarmi să desfacă gardul de protecție pentru a permite grupului PSD să se îndrepte spre zona mitingului, dar a fost refuzat.

Grupul PSD a făcut cale întoarsă pentru a se îndrepta spre traseul de la care s-a abătut.
Mai nouă Mai veche