Accident în lanț la Păltinoasa! Un tânăr neatent a intrat în plin în coloana de mașini oprită la trecerea de pietoni


La 07.06.2019, în jurul orei 18.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, ajuns la intersecţia cu DN 2E, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un bărbat de 26 de ani din municipiul Suceava, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 25 de ani din judeţul Botoşani, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Adâncata, oprit la o trecere pentru pietoni, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 24 de ani din judeţul Botoşani, pasageră în autoturismului condus de femeia de 25 de ani.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche