O tânără care s-a izbit cu mașina într-un gard s-a prezentat la spital după 30 de ore de la accident


Joi, 20 iunie 2019, ora 14.20 personalul CPU al Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc a sesizat despre faptul că la această unitate spitalicească s-a prezentat o persoană de sex feminin, care a declarat că a fost victima unui accident rutier produs la 19.06.2019, în jurul orei 08.20.

Din cercetări s-a stabilit că la 19 iunie 2019, ora 08.20, Alexandra C., în vârstă de 19 ani, din comuna Vatra Moldoviței, în timp ce conducea autoturismul marca AUDI A4 în care se afla singură, pe D.J. 176, din comuna Vatra Moldoviței, la un moment dat ajunsă într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza faptului că nu a adaptat și redus suficient viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare spre dreapta și a intrat în coliziune cu un gard.

După producerea accidentului, tânăra a efectuat un apel SNUAU 112, unde a declarat faptul că a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale și nu prezintă dureri sau alte vătămări corporale, urmând a se prezenta la poliție pentru soluționarea accidentului.

În cursul zilei de 20.06.2019 din cauza faptului că prezenta dureri ca urmare a accidentului în care a fost implicată, tânăra s-a prezentat singură la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,00 mg/l după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victimei i-au fost acordate la Spitalul Municipal îngrijiri medicale fiind diagnosticată cu contuzionată prin accident rutier în urmă cu circa 30 ore, contuzie toraco-abdominală, fără a rămâne internată în spital.
Mai nouă Mai veche