Un bărbat s-a îmbătat la slujba de sfințire a unui schit și apoi s-a rătăcit în pădure. A fost căutat ore întregi de autorități


Mobilizare a autorităților din județele Suceava și Neamț pentru căutarea unui bărbat care a participat la slujba de sfințire a unui schit și s-a rătăcit în pădure în drum spre casă.

Un barbat din Boboiești, comuna Pipirig, județul Neamț, a sunat duminică seară la 112 și a sesizat că s-a rătăcit în pădure. Bărbatul se întorcea spre casă după ce participat la slujba de sfințire a unui schit. Politistii su cerut sprijinul ISU Neamt care a intervenit cu cinci oameni de la Detasamentul de pompieri Targu Neamt si cu trei voluntari SVSU Pipirig. Totodata, a fost data alarama si la ISU Suceava, de unde s-au trimis echipaje de pompieri pentru cautarea barbatului ratacit. Echipajele din Suceava au început căutările dinspre comuna Mălini.

Barbatul a fost gasit în cele din urma în jurul orei 22.00, dupa ce indicase la telefon ca se afla pe o carare, reper cu ajutorul caruia a fost depistat de salvatori.

Conform polițiștilor nemțeni, barbatul care a participat la o slujbă de sfințire la un schit din pădure se afla în stare avansată de ebrietate.
Mai nouă Mai veche