FOTO Cum s-a produs accidentul mortal de la Stroiești: șoferul unui BMW a depășit pe linie continuăJoi, 29 august 2019, în jurul orei 20.51, Ionuț Daniel D., în vârstă de 28 de ani, din comuna Ibănești, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe DN 17, din direcția Ilișești spre municipiul Suceava, la km 242 + 550 m, s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei depășiri, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW, condus regulamentar pe direcția municipiul Suceava spre comuna Ilișești, de către Gheorghe L., în vârstă de 60 ani, din comuna Berchișești.

În urma impactului a rezultat decesul ambilor ocupanți ai autoturismului marca VW, respectiv a conducătorului auto Gheorghe L. și a pasagerei ce se afla pe scaunul din dreapta față, Elena L., de 67 ani, din comuna Berchișești, precum și vătămarea corporală a numiților Ionuț Daniel D., conducătorul autoturismului marca BMW ani, Paula D., de 25 ani, din comuna Ibănești, județul Botoșani, aflată pe scaunul din dreapta în calitate de pasageră precum și a minorilor T.D., aflată pe dispozitivul special de retenție montat pe bancheta din spate și L.D., de 2 ani, aflat pe bancheta din spate.

Traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri de mers.

Cele 4 victime au fost conduse la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sfântu Ioan cel Nou de la Suceava, unde au fost diagnosticate după cum urmează: Ionuț Daniel D.: t.c.c. și „traumatism abdominal”; Paula D.: t.c..c,; L.D.:„contuzie coloană cervicală”, „traumatism cranio cerebral” și „contuzie toraco abdominal stângă”;
 Ionuț Daniel D. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior i-au fost recoltate probe de sânge la Spitalul Județean Suceava, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și „ucidere din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.