Poliţistul Ionț Aursulesei este în stare gravă și va fi operat pentru a doua oară

Poliţistul în vârstă de 32 de ani din Suceava care a fost găsit împuşcat, cu un glonţ în cap, este în continuare în stare foarte gravă şi urmează să fie supus unei noi operaţii.

Poliţistul din Suceava, angajat în cadrul secţiei de poliţie rurală Dărmăneşti, a fost găsit împuşcat luni seara şi este în continuare în stare foarte gravă la spitalul din Suceava. El urmează să fie operat din nou, după ce noaptea trecută a suferit o altă intervenţie.

„Este în continuare în stare foarte gravă, urmează să fie operat din nou. Pacientul este comatos şi ventilat mecanic. Nu se pune problema de a fi transferat în altă parte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Mircea Macovei.Bărbatul transportat în stare critică la spitalul din Suceava a fost descoperit inconştient de colegii săi care au văzut pe Facebook un mesaj de adio care le-a trezit suspiciuni.

La scurt timp după ce a fost găsit, a fost alertat elicopterul SMURD, însă medicii au stabilit că nu poate fi transferat întrucât starea lui este critică.

Potriviti primelor informaţii, poliţistul s-a împuşcat în cap pe un deal de la marginea oraşului Suceava în condiţiile în care avea probleme sentimentale, despărţindu-se recent de soţie.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.