Siret: Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică pe raza orașului


La data de 10.08.2019, Poliția orașului Siret a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.
Au fost controlate 111 autovehicule și bagaje și au fost legitimate peste 100 de persoane.
A fost constatată o infracțiune la regimul rutier și au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.650 lei.
În cadrul acțiunii, a fost reținut un permis de conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Exemplu:
  • La 10.08.2019, ora 22.40, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe DJ 209D din comuna Bălcăuți, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un localnic de 21 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 09.08.2019. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche