VIDEO Deputatul Angelica Fădor a dat în bâlbâieli citind de pe foi și n-a fost în stare să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. Administratorii paginii PNL Suceava au oprit transmisia LIVE a conferinței de presă

PNL Suceava a organizat, sâmbătă, 24 august, o conferință de presă susținută de deputații Angelica Fădor și Ioan Balan. În prima parte a conferinței, deputatul Angelica Fădor, fost primar al comunei Iacobeni, a citit de pe mai multe foi o informare despre presupusele rezultate ale recentei vizite a președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite.

Conferința de presă a fost transmisă în flux LIVE pe pagina de Facebook PNL Suceava. 

La finalul conferinței, Angelica Fădor a fost întrebată dacă textul citit de pe foi îi aparține sau a fost primit de la departamentul de comunicare al partidului. Deputatul a recunoscut că este un comunicat primit de la nivel central, dar a afirmat că textul ar include și contribuții personale.

Când i-au fost solicitate explicații suplimentare despre anumite informații și cifre pe care le-a comunicat, Angelica Fădor nu a știut să precizeze care este sursa informațiile și nici să răspundă întrebărilor.

În momentul în care a devenit evident că Angelica Fădor nu știe să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, administratorii paginii de facebook PNL Suceava au oprit transmisia LIVE a conferinței de presă. Postarea originală poate fi accesată la adresa https://www.facebook.com/pnlsuceava/videos/2453501844931493/.

O variantă completă a conferinței de presă poate fi vizionată la adresa: https://www.facebook.com/NewsBucovina/videos/728969540896609/.

Republicare a conferinței de presă până la momentul în care a fost întreruptă de administratorii paginii PNL Suceava:

Mai nouă Mai veche