Traseistul Ilie Niță se întoarce la PSD. Băișanu se mai gândeșteIeșirea ALDE de la guvernare provoacă regrupări de trupe și pe scena politică din județul Suceava. Primul care va părăsi corabia este senatorul ALDE Ilie Niță (foto stânga). El a recunoscut pentru presa centrală a început discuții cu PSD.

„Alături de PSD am constituit majorități în consilii locale comunale, orășenești și municipale și am da peste cap foarte multe lucruri în această perioadă în care nu este cazul. Eu nu abdic, nu fug de responsabilități, nu fug de muncă și sunt dispus la o înțelegere amiabilă cu cei de la PSD.", a spus senatorul Ilie Niță, citat de presa centrală.

Prin oraș se vorbește că și pe președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu (foto dreapta), l-ar bate gândul unui transfer la PSD pentru a nu se deconecta de la conducta resurselor de la bugetul de stat.

Probabil unul dintre cei mai mari traseiști din județul Suceava, despre Ilie Niță se știe că a mai fost de-a lungul timpului membru al PD, PRM, PSD, PNL și ALDE.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.