Primăria Suceava și-a emis retroactiv certificat de urbanism pentru bariera prin care o stradă a fost transformată în parcare privată pentru Gheorghe Flutur și șefii din Consiliul Județean



Primăria municipiului Suceava insistă să păstreze bariera ilegală prin care a traformat o stradă în parcare privată pentru Consiliul Județean Suceava.

Vineri,6 septembrie 2019, la câteva zile după articolele apărute în publicația nostră cu privire la bariera ilegală, Serviciul Administrare Străzi și Sistematizare Rutieră al Primăriei Municipiului Suceava a solicitat și primit, la ora 13:48, un certificat de urbanism pentru „Obținere autorizație de construire pentru montare barieră auto la intersecția străzii Vasile Bumbac cu Aleea Nucului”.

Certificate de urbanism se emit pentru obținerea autorizațiilor de construire, evident înainte de începerea lucrărilor, nu retroactiv, după executarea lor.

Considerăm că Certificatul de Urbanism 1243/06.09.2019 a fost emis fără răspectarea prevederilor legale.

Transformarea unei străzi în parcare privată pentru Gheorghe Flutur și șefii din Consiliul Județean este un act de sfidare la adresa sucevenilor.

Primăria Suceava trebuie să respecte decizia Serviciului Rutier privind desființarea barierei în termen de zece zile.

Bariera ilegală trebuie să dispară!

#FărăBarieră #FărăPrivilegii

Citește și:
Mai nouă Mai veche