Iftime e dezlănţuit după transferul lui Golofca la CFR: ”A venit acasă virusat. Dacă nu-i dădeam drumul, cred că acum îl găseam pe Siret, pe la Galaţi”

Patronul FC Botoşani spune că nu îl mai putea ţine pe Cătălin Golofca (29 de ani) la echipă, deoarece acesta a insistat foarte mult să plece la CFR Cluj. Înainte de vânzarea mijlocaşului la campioană, tranzacţie efectuată la mijlocul acestei săptămâni, Valeriu Iftime s-a consultat cu căpitanul Andrei Miron şi cu câţiva jucători din lot.



FC Botoşani l-a vândut în această săptămână pe Cătălin Golofca la CFR Cluj şi a încasat 250.000 de euro. Chiar dacă, iniţial, a cerut 500.000 de euro, Valeriu Iftime a acceptat jumătate din sumă, deoarece jucătorul a insistat foarte mult să plece, atras de faptul că va juca la o echipă mai bună, dar şi că are posibilitatea să evolueze în cupele europene.

„La Golofca, am acordul lui Miron. Am vorbit cu băieţii. A fost la Cluj, a prins un virus şi a venit acasă virusat. Dacă nu-i dădeam drumul, cred că acum îl găseam pe Siret, pe la Galaţi. Serios. El nu mai voia să stea: «Nea Valeriu, nu pot». Am vorbit cu el, i-am dat nişte condiţii speciale. Când vezi că îşi doreşte atât de mult, e viaţa lui. Oamenii nu înţeleg. Să nu creadă lumea că îmi iau eu televizor din banii pe Golofca”, a spus Valeriu Iftime.

39 de meciuri de Liga 1 şi 7 goluri au fost realizările lui Cătălin Golofca în tricoul lui FC Botoşani în sezonul trecut. În cel actual are şase meciuri şi un gol.

Cătălin Golofca e al treilea jucător care în ultima perioadă merge de la FC Botoşani la CFR Cluj, după Mihai Bordeianu (27 de ani, mijlocaş) şi Andrei Burcă (26 de ani, fundaş).

8 meciuri, dintre care în patru a intrat ca titular, a jucat Cătălin Golofca în scurta perioadă în care a fost la FCSB, în a doua partea a anului 2017. În cariera sa, mijlocaşul a mai jucat pentru Cetate Suceava, Rapid CFR Suceava şi Foresta Suceava.

Sursa: prosport.ro
Mai nouă Mai veche