Urmărire pe DN17, de la Ilișești la Stroiești, după un tânăr pe motociclu care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Tânărul nu avea permis, nu purta cască, iar vehiculul nu avea numere de înmatriculare


La 22.09.2019, în jurul orei 17.08, în timp ce acționa pe DN 17 din comuna Ilișești, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui motociclu care nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare și al cărui conducător auto nu folosea casca de protecție, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărire până în localitatea Stroiești, unde s-a reușit oprirea, conducătorul vehiculului fiind un tânăr de 22 de ani din comuna Dărmănești.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere auto” și ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche