VIDEO Pagube importante produse de un incendiu care a afectat mai multe gospodării din Bogata

Incendiu în localitatea Bogata
10.09.2019, ora anunțării la 112 – 18:04

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Baia și Cornu Luncii, au intervenit cu 5 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Bogata.
La sosirea echipajelor, ardeau mai multe clădiri dintr-o proprietate, construite din lemn și BCA, grupate apropiat una de cealaltă, unele corp comun, cu pericol de propagare la trei case de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 20:20.Au ars: o magazie din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un adăpost de animale, corp comun cu alte anexe, pe 100 mp, o terasă acoperită, din lemn, pe 30 mp, circa 3 tone lemn de foc și o tonă de cereale. S-au degradat: câte un perete lateral de la două case de locuit, acoperișul terasei, precum și parțial un autoturism. În incendiu au pierit 4 porci.
Flăcările au izbucnit din magazia de lemn, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele trei case de locuit, cu bunurile aferente.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.