Bătaie între mămici în faţa unei şcoli din Suceava. Elevii au fost spectatori la scandal: „Ce a croit-o mă”!Două femei din comuna Iaslovăț, județul Suceava, care au venit să-şi ia copiii de la şcoală, s-au luat la bătaie în văzul elevilor. Mărul discordiei a fost faptul că una dintre mame şi-a parcat maşina în lateralul automobilului celeilalte, blocându-l.

Două mame în vârstă de 37 şi 39 de ani au venit să-şi ia copiii de la şcoală. Modul în care una dintre femei şi-a parcat maşina a intrigat-o pe calealtă, aşa că, în faţa şcolii, a izbucnit un conflict cu pumni picioare, injurii şi trânte. Un martor a filmat momentul în care femeile întinse pe jos se păruiesc.

Un minor, probabil fiul uneia dintre bătăuşe, a încercat să-şi apere mama, intrând şi el în conflict. În final, un bărbat le desparte pe cele două. Una dintre femei îşi descarcă nervii pe maşina care îi bloca ei automobilul, lovind-o cu piciorul. Mamele au ajuns la poliţie.

În înregistrare se aude un martor mirându-se: „Ce a croit-o! Ce a plesnit-o nebuna! Poliţia! Când a venit poliţia aşa rapid?”

Niciun comentariu

Un produs Blogger.