O femeie a dispărut de acasă împreună cu fetița ei de cinci ani și sunt căutate de polițiePoliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei adulte Pădurariu Ștefania de 32 de ani din com. Satu Mare, sat Țibeni, jud. Suceava și a fiicei sale minore Pădurariu Elisa-Bianca de 5 ani, care la data de 04.10.2019, au părăsit împreună domiciliul și nu au mai revenit.

La data de 04.10.2019, în intervalul orar 15.00-16.00, Pădurariu Ștefania a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu fiica sa Pădurariu Elisa-Bianca, fără a comunica concubinului său locul în care se va deplasa.

Pădurariu Ștefania are înălțimea de circa 1,70 m, greutate 55 - 60 kg, păr șaten deschis, fața ovală, ochi negri, ten deschis, prezintă o aluniță pe frunte.

Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată și a plecat împreună cu minora Pădurariu Elisa-Bianca, în vârstă de 5 ani, înălțime circa 1,10 m, păr șaten deschis, ochi negri, ten deschis.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

IPJ Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.