Sorina Pintea îl pune la punct pe Vasile Rîmbu: „A fi un bun manager nu înseamnă a fi un bun ministru”Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, este un bun manager, dar asta nu înseamnă că va fi un bun ministru, spune Sorina Pintea, ministru al Sănătăţii în Guvernul Dăncilă, căzut în urma moţiunii de cenzură. Numele lui Rîmbu e vehiculat pentru preluarea Ministerului Sănătăţii.

Sorina Pintea (PSD, foto dreapta) a declarat miercuri, la Iaşi că îl cunoaşte pe managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu (PNL, foto stânga), al cărui nume este vehiculat, potrivit unor surse politice, pentru preluarea portofoliul de ministru al Sănătăţii, şi că ştie că este un bun manager.

Întrebată dacă acesta ar fi un bun ministru, Pintea a spus „a fi un bun manager nu înseamnă a fi un bun ministru”.

„Este un manager bun, eu îl cunosc încă dinainte de a prelua portofoliul Sănătăţii. Noi am avut discuţii, sunt manageri din ţară cu care am vorbit de dinainte de a fi ministru. Vom vedea dacă va fi un bun ministru sau nu. A fi un bun manager nu înseamnă a fi un bun ministru. Eu nu ştiu dacă am fost un ministru foarte bun, asta veţi spune dumneavoastră”, a declarat Sorina Pintea.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.