FOTO Accident mortal la Putna! Un șofer beat a pus la pământ un stâlp și două garduri și s-a oprit într-o fântănă. Pasagerul a murit pe loc

La 20.11.2019, în jurul orei 03.56, pe DN 2H, în interiorul loc. Putna, un tânăr de 24 de ani, localnic, conducea autoturismul, având ca pasager un alt bărbat de 29 ani, tot din localitate.
Pe un sector de drum în aliniament, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, a revenit apoi pe sensul său, după care a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, apoi cu un gard.
Conducătorul auto a suferit leziuni fiind transportat de o ambulanță la Spitalul Mun. Rădăuți. La locul accidentului acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.
Pasagerul aflat în autoturism, a fost resuscitat de cadrele SMURD, însă a fost declarat decedat.
S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de: „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.























Mai nouă Mai veche