Primarul comunei Preutești, Ion Vasiliu (PSD), a fost bătut de un localnic pe care nu l-a lăsat să se racordeze la canalizare


Marți dimineață, polițiștii au fost sesizați 112 de către primarul comunei Preutești, Ion Vasiliu (PSD), despre faptul că Petrică M., de 43 de ani, localnic, l-ar fi lovit.

Reclamantul se afla împreună cu reprezentanții unei firme de construcții la Școala cu clasele I-VIII Leucușești, unde se efectuează lucrări de renovare. Aceștia se aflau în incinta clădirii, moment în care Petrică M. a intrat în acea clasă unde l-a lovit pe primar deoarece acesta, anterior, nu i-ar fi dat aprobare pentru a se racorda la sistemul local de canalizare.

După ce l-a lovit, Petrică M. a părăsit clădirea, după care s-a urcat la volanul autovehiculului marca Ford Transit cu care s-a deplasat pe drumul comunal până la un magazin. Bărbatul a fost interceptat de patrula de poliție și a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Fălticeni în vederea recoltării probelor biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a fi întocmită documentația și înaintată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a se dispune cu privire la faptele de „lovire” dacă întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de „ultraj”.
Mai nouă Mai veche