Tânără de 32 de ani, pălmuită și amenințată de iubitul ei de 54 de ani. Polițiștii au emis ordin de interdicție față de agresor


Marți, 5 noiembrie 2019, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției mun. Vatra-Dornei au fost sesizaţi de o tânără de 32 de ani, localnică, despre faptul că la orele 08:25 a fost așteptată, urmărită și amenințată de concubinul ei de 54 de ani, din com. Vama. Tânăra nu a fost lovită, iar după s-a încuiat pe interior la domiciliu bărbatul a plecat de la fața locului.

Tânăra a declarat că anterior, în data de 27 octombrie 2019, a fost lovită de către iubitul ei în timp ce se afla în autoturismul cu care se deplasau pe raza jud. Harghita.

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, tânăra a plecat de la domiciliul iubitului revenind la domiciliul ei din Vatra-Dornei unde locuiește cu cei doi copii minori ai săi și cu părinții ei.

Bărbatul a încercat insistent să o contacteze prin telefon și mesaje pentru a relua relația cu acesta și pentru a o convinge să revină la locuința lui. Văzând că tânăra nu dorește să mai continue relația s-a deplasat pe raza mun. Vatra-Dornei în dimineața zilei de 5 noiembrie.2019, așteptând-o în dreptul locuinței unde tânpra a refuzat să stea de vorbă și a fugit spre locuința ei de domiciliu.

În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Urmează a se întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.
Mai nouă Mai veche