Centrul Medical Bucovina, cu afaceri de aproape 8 mil. lei vrea să-şi dezvolte mai mult operaţiunile din Suceava, unde se luptă cu Spitalul Judeţean: fiecare nou proiect al nostru trebuie să fie un succes încă de la început, nimeni nu poate concura rezilienţa statului atunci când există pierderi operaţionale

Operatorul de servicii medicale private Centrul Medical Bucovina (CMB), cu afaceri de 7,5 mil. lei în 2018 şi un profit brut de peste 1 mil. lei, vrea să dezvolte operaţiunile de pe piaţa din Suceava, unde principalul concurent este Spitalul Judeţean Suceava, cel mai bine dotat spital din România, în care statul a investit peste 70 de milioane de euro.

„Avem două obiective principale: primul este să extindem reţeaua de centre de diagnostic şi tratament în ambulatoriu precum şi de imagistică medicală de înaltă performanţă, iar cel de-al doilea este să dezvoltăm gama de servicii şi complexitatea lor, precum sunt, de exemplu, cele reprezentate de cardiologia intervenţională“, a spus Cristian Adomniţei, managing partner şi unul dintre acţionarii CMB. El este fost ministru al educaţiei şi fost şef al Consiliului Judeţean Iaşi, scrie zf.ro.

Mai nouă Mai veche