Liberalul Grigore Bocanci a fost numit șef al Inspectoratului Școlar Județean Suceava în locul social-democratei Gabrielei Mihai,

Conform Ordinului Ministerului Educației și Cercetării Nr. 5607 din 19.12.2019, începând cu data de 19.12.2019, profesorul Grigore Bocanci este numit în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, cu detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2019-2020.

Cu aceeași dată, încetează detașarea în interesul învățământului a doamnei profesor Gabriela Mihai din funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, conform Ordinului Ministerului Educației și Cercetării Nr. 5606 din 19.12.2019.

Grigore Bocanci este director al Școlii Gimnaziale „Ion Lovinescu” Rădășeni și consilier local PNL în comuna Rădășeni. La alegerile europarlamentare din mai 2019, Bocanci l-a înregistrat pe ascuns de inspectorul școlar Ghoirghi Cornia în timp ce purtau o discuție despre desfășurarea campaniei electorale în Rădășeni.

Gabriela Mihai este director al Școlii Gimnaziale Nr. 1 Suceava și consilier județean PSD.

Mai nouă Mai veche