Un bărbat care nu avea voie să părăsească județul Neamț a luat bătaie în centrul Sucevei. Polițiștii au sesizat instanța despre încălcarea controlului judiciar


Joi, 12 decembrie 2019, ora 18.20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către UPU a Spitalului Județean „Sf Ioan cel Nou” Suceava despre faptul că la unitatea primire urgențe s-a prezentat Constantin N., de 51 de ani, din comuna Horia, județul Neamț, care a declarat că a fost agresat în zona magazinului Bucovina din municipiul Suceava.

Sus numitul a declarat verbal că a fost agresat de persoane necunoscute în timp ce se afla pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, fără să dea detalii cu privire la locația exactă sau împrejurările în care a fost agresat. Bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate și a dorit să depună plângere scrisă pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe” însă nu a dorit să dea nicio declarație. De asemenea a refuzat să fie consultat de cadrele medicale.

Cu ocazia verificării în bazele de date ale poliție a reieșit faptul că bărbatul figurează cu control judiciar și nu are voie să depășească limita teritorială a județului Neamț. S-a luat legătura cu polițistul care îl are în supraveghere și s-a trimis procesul-verbal de depistare, urmând să se sesizeze instanța competentă.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche