Un șofer beat la volan a demolat o poartă și a intrat cu duba într-o curte din Putna


La 04.12.2019, ora 19.51, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Putna s-a produs un eveniment rutier, respectiv un vehicul a distrus poarta unui imobilului și a intrat în curte.
Poliţiştii deplasaţi operativ la faţa locului l-au identificat pe conducătorul autoutilitarei implicate în eveniment, ca fiind un localnic de 54 de ani.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoutilitara din localitatea Bivolăria către centrul comunei Putna, pe fondul oboselii și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 54 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a distrus poarta unui imobil, după care a intrat în curte.
Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l de alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche