FOTO VIDEO Accident mortal în Șcheia. O dubă a derapat pe polei și a intrat în fața trenului Iași - Timișoara. Un tânăr a murit pe loc



Un grav accident s-a produs vineri dimineață în localitatea Șcheia din județul Suceava, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona fabricii Rulmentul, pe drumul care face legătura între satul Sf. Ilie și zona industrială din Șcheia.

Din informațiile pe care le deținem, șoferul unei dube care circula dinspre Șcheia spre Sf. Ilie nu a reușit să oprească mașina în condițiile în care carosabilul era acoperit cu polei și s-a izbit în colțul dreapta față al locomotivei trenului Iași - Timișoara.

Impactul a fost foarte violent, iar o parte din mașină a fost efectiv smulsă de locomotivă. Un tânăr de 19 ani, din Moara, pasager pe locul din dreapta, a fost aruncat din autovehicul și a murit pe loc. Șoferul a rămas încarcerat și a fost extras de pompieri. Bărbatul era conștient și a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrjiri medicale și investigații suplimentare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Din cauza accidentului, circulația rutieră și și feroviară în zonă a fost blocată pentru aproximativ o oră.















Mai nouă Mai veche