Spargere la un chioșc din Piața Mică. Hoții au forțat belciugele de la lacăte și au furat banii din încasări


Duminică, 12 ianuarie 2020, orele 09.13, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată de un bărbat de 66 ani din mun. Suceava cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din chioșcul situat în Piața Agoalimentară George Enescu Suceava.
Cu ocazia audierii, persoana vătămată a declarat că în baza autorizației de funcționare își desfășoară activitatea într-un chioșc/stand situat în Piața Agroalimentară George Enescu Suceava unde vinde produse cosmetice și de îmbrăcăminte.
Conform declarației persoanei vătămate rezultă că sâmbătă, 11 ianuarie, în jurul orei 14.00, a închis/asigurat corespunzător standul iar duminică, în jurul orei 08.30, a constatat că persoane necunoscute i-au sustras din chioșc suma de 100 lei.
Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că persoane necunoscute au forțat belciugele pe care erau montate cele două lacăte ce asigurau chioșcul și au sustras bunurile menționate mai sus. Chioșcul nu este asigurat cu sistem de alarmare iar zona nu este monitorizată cu sistem de supraveghere video și nici cu pază umană.
În cauză s-a întocmit dosar privind săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, urmând a se dispune procedural.
Mai nouă Mai veche