410 pachete de țigări din duty-free descoperite de polițiști într-o mașină oprită în trafic pe strada Basarabiei din Siret


La 23.02.2020, ora 18.30, o patrulă din cadrul Poliției oraşului Siret a oprit pentru control pe strada Basarabiei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din comuna Bălcăuți și în care se afla ca pasageră soția acestuia, o femeie de 38 de ani din aceeași localitate.
În urma controlului autoturismului, poliţiştii au descoperit 410 pachete cu țigarete de proveniență Duty-Free, bunuri pentru care, cei doi soți nu au putut prezenta documente justificative.
Cu ocazia audierilor, femeia a declarat faptul că, țigările le-a achiziționat de la o persoană necunoscută din apropierea Punctului Vamal Siret, soțul acesteia nefiind de față și necunoscând faptul că, ea le-a cumpărat.
Țigările, în valoare de circa 5.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche