IPJ Suceava: Acțiune pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră organizată de Poliția orașului Vicovu de Sus


La 25.02.2020, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acţiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, la care au fost cooptați și lucrători din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, ocazie cu care au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.380 lei și au fost reținute în vederea suspendării 4 permise de conducere.

De asemenea polițiștii au retras 2 certificate de înmatriculare și au ridicat 1 set plăcuțe de înmatriculare.
Totodată a fost confiscat material lemnos în valoare de 1.646 lei.

Exemplu:

La 25.02.2020, în jurul orei 16.30, poliţiştii au oprit pentru control pe DJ 209G din comuna Straja autoutilitara condusă de un bărbat de 64 de ani din oraşul Vicovu de Sus care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,48 m.c. lemn de foc din specia fag.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 1.646 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.
Mai nouă Mai veche