Tânăr de 17 ani, izolat în Spitalul Județean Suceava după ce a venit din Bergamo, Italia



Un tânăr de 17 ani din Suceava, care a ajuns luni în România, venind din Italia, este internat şi izolat la Spitalul judeţean din localitate. Medicii i-au recoltat probe, care au fost trimise pentru testare la Spitalul de Boli de Infecţioase din Iaşi.

Tânărul de 17 ani a ajuns, luni, la Suceava, venind din Bergamo, Italia. Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean din Suceava, unde a fost izolat, iar medicii i-au recoltat probe, care urmează să fie analizate la Iaşi.

„Este vorba despre un pacient de 17 ani din Suceava, care se înscrie în definiţia de caz şi pentru care vom lucra produsele patologice. Pacientul în momentul de faţă este la Suceava, dacă va veni sau nu la Iaşi vom vedea. Dar întâi vorbim despre produsele patologice care vor fi testate la Iaşi", a declarat presei Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat luni seara că toţi cetăţenii care sosesc în România din zonele din Italia în care au fost identificate foarte multe cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus vor fi puşi în carantină. Mai mult, spune ministrul de interne, toate persoanele care vin în ţara noastră din zonele de risc vor trebui să se autoizoleze la domiciliu.
Mai nouă Mai veche