263 de noi cazuri confirmate astăzi în țară! Numărul pacienților din Suceava, ținut ascuns de Guvern


Vineri, 27 martie, este a opta zi în care Guvernul refuză să comunice oficial numărul sucevenilor infectacți cu coronavirus. La nivel național în ultimele 24 de ore au fost confirmate 263 de noi cazuri, numărul total ajungând la 1292 de persoane testate pozitiv cu Covid-19.

Grupul de Comunicare Strategică:
Până astăzi, 27 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj).

Până astăzi, 24 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Cluj, Timișoara și Neamț, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 263 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 94 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 32 de pacienți, din care 24 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.