Denise Rifai a demisionat de la Realitatea TV din cauza politcii pro-PSD a postului condus de Cozmin GușăJurnalista Denise Rifai, moderatoarea emisiunii Legile Puterii de la Realitatea Plus și-a anunțat, duminică, demisia de la televiziunea condusă de Cozmin Gușă. Motivul ar fi politica pro-PSD impusă recent de conducerea televiziunii.

Denise Rifai:
„Ştiu ca ma asteptati maine seara sa fim impreuna la #LegilePuterii. Mai ales acum, intr-o Astfel de situatie cand Romania este intr-o criza despre care nimeni nu poate spune cum si mai ales Cand se va incheia ! Insa o sa va spun si dvs ce am hotarat inca de Joi la pranz, inainte de a intra in emisie. Am decis sa demisionez de la Realitatea si este un act Unilateral. Iar motivul este unul cat de poate de simplu: intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta”.

„Eu sunt Denise Rifai. Moderator si Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Si asa o sa raman! Si nu pot lucra ca profesionist si om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, in acest nou climat pe care cu siguranta l-ati remarcat si dvs. Plec asadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astazi nu mai e, in suflet!
Sunt multumita ca am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistica asa cum scrie la carte, in aceasta televiziune care, in toti anii acestia, a fost o insula de independenta jurnalistica. Poate singura! Iar pe dvs, iubitii mei telespectatori, promit sa va iau cu mine, pe toti, Acolo unde o sa merg si eu ! Ps. Stiti ce nu pricep unii? Ca Presa nu se vinde. Se face! Iar eu sunt si raman Jurnalist”, a mai spus Denise Rifai pe Facebook.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.