Marian Godină despre Ștefan Mandachi: „Mi-ai făcut greață! Cum, mă, Ștefane, să ai asemenea caracter?”



Celebrul polițist Marian Godină a publicat un articol în care îl face praf pe antreprenorul sucevean Ștefan Madanchi. Polițistul a făcut referire la abordările pe care le-a avut Mandachi față de pandemia de coronavirus. Până sâmbătă, antreprenorul a atras atenția cu privire la impactul pe care reducerea fluxului de clienți îl are în segmnetul HoReCa. Sâmbătă, Mandachi și-a schimbat abordarea, și a publicat o postare în care era de acord cu închiderea marilor centre comerciale.

„Mai recent, de câteva zile, a bombardat Facebook-ul cu postări în care se plângea că-i mor afacerile, că vrea ajutor de la stat etc.
Acum, văzând că oricum nu prea mai merg oamenii prin oraș și prin mall-uri, a postat el că ar trebui închise mall-urile. Vezi doamne, își sacrifică el afacerile doar așa, pentru binele omenirii.
Iar mi-ai făcut greață!” - Marian Gondină

Marian Godină a făcut referire și la o postare mai veche a lui Ștefan Mandachi în care antreprenorul i se adresa polițistului cu apelativele „Bă Nea Lămâie” și „Băi Fanta Lemon”.

Polițistul amintește că la apariția fenomenului #ȘîEu a contribuit la popularizerea inițiativei și s-a arătat mirat că a fost ulterior atacat de Ștefan Mandachi.

Godină a mai făcut referire și la faptul că Ștefan Mandachi i-ar fi solicitat să apară într-un film documentar pe care îl realizează.

În plus, făcând referire la faptul că antreprenorul s-a declarat iubitor de animale, Marian Godină l-a întrebat pe Ștefan Mandachi despre carnea folosită în lanțul de fast-food-uri pe care îl deține.

„Am realizat ca viața ta inseamnă bani. Bani, bani, bani. (...)
Ștefane, ai ajuns cunoscut și ai început să-i ironizezi pe cei care au contribuit la creșterea notorietății tale.
Aaa…mi-am mai amintit ceva. Mai știi tu când m-ai rugat să apar în noul tău documentar? Cum, mă, Ștefane, să ai asemenea caracter încât să-mi dai lămâi și să mă ironizezi de pe piedestalul tău înalt? Îți dau un sfat, fără să-l notezi nici pe ăsta, dar la mine a mers: sunt conștient mereu de faptul că notorietatea pe care o am e cu două tăișuri și că mâine, de fac vreo prostie, toți de mă laudă acum s-ar putea să mă înjure. Nu sunt vreo sculă și nu sunt mai presus de oamenii care îmi comentează pe pagină. Le sunt egal, sau unora chiar inferior, mai am multe de învățat. Tu văd că le știi pe toate, iar faptul că ai bani te face să crezi că ești deasupra tuturor și că poți ironiza pe oricine.
Chiar, iubitor de animale, câte sute de animale sunt sacrificate într-o singură zi pentru lanțul tău de restaurante? Ia zi, mă, drăgăstosule!” - Marian Godină.

Citește și:
Mai nouă Mai veche