FOTO Un bărbat a prins sub un mal de pământ, la Udești. Lucra pe șantierul pentru rețelele de apă și canalizare

Joi, 12 martie, la ora 12:03, polițiștii S.P.R. 2 Ipotești au fost sesizati telefonic prin 112 cu privire la faptul ca pe raza satului Udesti, langa biserica, a avut loc un accident de munca, victima fiind surprinsa de un mal de pamant..

Nicolai T., de 56 ani, din Mușenița, este angajat al SC TERA EST SRL. Joi, în timp ce se afla la serviciu pe santierul de pe raza satului Udesti, comuna Udesti, și se afla intr-un canal prin care sunt introduse tevile de alimentare cu apa si canal, a fost surprins de un mal de pamant care s-a surpat peste acesta.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj din cadrul SMURD si transportat la Spitalul Judetean Suceava-Sectia UPU fiind diagnosticat preeliminar cu „traumatism prin strivire, accident de munca, traumatism toraco abdominal pelvin stang, umar stang, sold stang, gamba stanga, acesta internat ramanand sub observatie”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, „neluarea masurilor legale de securitate si sanatate în munca” și ”nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate în munca”, ce urmează a fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Udesti.







Mai nouă Mai veche