Medicii suceveni cer materiale de protecție: „Compasiunea și laudele nu sunt suficiente. Avem nevoie urgent de protecție! Suntem aruncați într-o luptă periculoasă neprotejați și fără muniție”


Lipsa echipamentelor de protecție la Spitalul Județean Suceava, acolo unde cel puțin 11 medici s-au infectat deja cu coronavirus, a determinat Colegiul Medicilor Suceava să facă un apel pentru protejarea medicilor. „Avem nevoie urgent de protecție. Compasiunea și laudele nu sunt suficiente”, a transmis Colegiul Medicilor Suceava.

Colegiul Medicilor Suceava, în numele tuturor medicilor protestează ferm și hotărât împotriva atitudinii indiferente și a lentorii decizionale a autorităților în ceea ce privește dotarea urgentă cu materiale de protecție a personalului medical expus infectării cu COVID 19.
Suntem aruncați într-o luptă periculoasă neprotejați și fără muniție. În această luptă sunt implicați toți medicii, cadrele medii sanitare și personalul de îngrijire. Până acum am primit numai promisiuni, dar timpul trece în defavoarea tuturor.
Este de neînțeles atitudinea, cu atât mai mult cu cât Suceava are un număr mare de medici și cadre medii infectați datorită și absenței materialelor de protecție
ATRAGEM ATENȚIA că indisponibilitatea personalului medical va duce la afectarea dramatică a asistenței medicale pentru toate categoriile de bolnavi.
AVEM NEVOIE URGENT DE PROTECȚIE! Compasiunea și laudele nu sunt suficiente.
NU NE MARGINALIZAȚI ÎN PRIORITĂȚILE DIN ACEASTĂ PERIOADĂ. AVEȚI GRIJĂ DE NOI.
AVEȚI GRIJĂ DE NOI CA SĂ AVEM GRIJĂ DE VOI
Mai nouă Mai veche