O bătrână din Liteni a lăsat un bilet de adio și s-a aruncat într-o fântână. Femeia era supărată din cauză că nu era ajutată de rude


La 28.03.2020, orele 0820, Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată telefonic de către Tihan Vasile din orașul Liteni, cu privire la faptul că, revenind acasă de la un magazin din apropierea locuinței sale, a observat o persoană căzută în fântâna de la poarta locuinței, cu adâncimea de aprox. 4 metri, lângă fântână găsind o pereche de papuci, o haină, o cârjă și un bilet de adio.

La fața locului a intervenit un echipaj I.S.U. Suceava care a scos persoana din fântână, constatând că era decedată, fără a fi instalată rigiditatea cadaverică. Pe corpul acesteia nu au fost constatate urme de violență.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Găinuț Elena din satul Rotunda, în vârstă de 77 ani, care locuia singură și a avut în ultimul timp tulburări depresive.

La 26.03.2020, Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Liteni a vizitat-o pe Găinuț Elena, aceasta arătându-se nemulțumită de faptul că locuiește singură în casa părintească, că are probleme cu celelalte rude întrucât nu a efectuat ieșirea din indiviziune asupra bunurilor comune și că nu primește nici un fel de ajutor din partea acestora.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.
Poliţia Oraşului Liteni s-a sesizat din oficiu şi a dispus începerea urmăririi penale faţă de infracţiunea de „ucidere din culpă”
Mai nouă Mai veche