Șofer care circula haotic, prins beat la volan după ce un martor a sunat la 112


Luni, 16 martie, la ora 19:42, Poliția Orașului Frasin a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un autoturism VW Passat circulă haotic pe DN17 din direcția Vama către Frasin. Autoturismul VW Passat, condus de Ioan P., de 58 ani, din Pașcani, județul Iași, a fost identificat în zona centrală a orașului Frasin.

S-a constatat faptul autoturismul a fost implicat intr-un accident rutier, respectiv s-a lovit de un container aflat parcat lângă DJ 177A. Deoarece bărbatul acuza dureri toracice a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Gura Humorului unde s-a constatat că nu are leziuni.

Urmare celor constatate cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,18 mg alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză cercetările vor fi continuate de către Poliția Orașului Frasin cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând a se face propuneri procedurale prin parchet.
Mai nouă Mai veche