Tânără lovită de o mașină pe trecerea de pietoni din fața magazinului Galero din Fălticeni


Luni, 9 martie, ora 18:20, Ioan S., de 36 ani, din Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul marca Ford pe strada 2 Găniceri din localitate, a surprins și accidentat ușor o tânără de 29 ani, tot din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, semnalizată prin marcaje și indicator, amplasată în dreptul magazinului „Galero”.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost examinată de către medicul de gardă și i s-a stabilit diagnosticul de „contuzie lombo sacrală”, fără a rămâne internată.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se apoi probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, pietonul fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche