Un minor din Dărmănești a fost reclamat la poliție că a condus, fără permis, un autoturism cu numere false de înmatriculare


La 29.02.2020, ora 22.10, Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a fost sesizată despre faptul că, un tânăr de 17 ani din localitate ce nu posedă permis de conducere a condus un autovehicul în dimineața de 29.02.2020, în jurul orei 01.50 şi la vederea reclamantului a abandonat autoturismul într-o parcare din localitate.
La faţa locului poliţiştii au identificat un localnic, pasager în autoturismul sus menţionat, care a declarat faptul că, tânărul de 17 ani a condus autoturismul .
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere, autoturismul identificat nu este înmatriculat, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare corespund altui autovehicul.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche